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お知らせ

カクハンラボ更新のお知らせ Updating the information related to Kakuhan Lab.

アイキャッチ【ニュース】

最新記事 The latest blog articles

次の記事を更新いたしました。これらの記事は「カクハンラボ」にて掲載されています。

The following blog articles have been uploaded. They have been posted on our web page, “Kakuhan Lab.”.

撹拌をやさしく捉えてみよう【各種撹拌装置で使用する主な撹拌羽根】

Let’s think about agitation simply. (Major agitating blades used in a variety of agitation equipments)

👉 /labo/about/basic_knowledge_03_13/

撹拌をやさしく捉えてみよう【みづほ工業における撹拌装置の型式を分類する】

Let’s think about agitation simply. (Classifying the MIZUHO’S agitation equipments according to type)

👉 /labo/about/basic_knowledge_03_14/

撹拌をやさしく捉えてみよう【製品の製造に適した撹拌装置】

Let’s think about agitation simply. (Agitation equipments suitable for manufacturing products)

👉 /labo/about/basic_knowledge_03_15/

「カクハンラボ」とは? What is “Kakuhan Lab.”?

乳化・撹拌装置をめぐる基礎知識をわかりやすく紹介しています。

On our web page, “Kakuhan Lab.”, we have clearly introduced basic knowledge related to the MIZUHO’S emulsifying equipment, which performs agitation and emulsification necessary for manufacturing cosmetics.

「乳化・撹拌」現象の説明や装置の基本をはじめ、ソリューション事例や生産性改善のノウハウ、テクニカルセンターでの試作方法などをジャンル別に掲載しています。

There are a variety of blog articles grouped by areas. You can see information on something such as the phenomenon of “agitation and emulsification”, fundamental bases for the MIZUHO’S emulsifying equipment, technical cases of productivity improvement, making a trial product at the Technical Center, and so on.

👉 /labo/

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